Happy 2014*

Vedno sem svoja čustva najbolje izražala preko fotografije.  Vendar zadnji mesec, v mesecu decembru, ki je preprosto nabit s čustvi, veliko premišljujem o sebi, o moji poti, o vsem kar se mi je zgodilo v letu, ki odhaja.

Ob koncu leta, je čas za pogled nazaj, hkrati pa tudi čas za pogled naprej, in predvsem čas, da se zavemo dragocenosti sedanjega trenutka. Letos čutim predvsem neizmerno hvaležnost. Hvaležnost za čisto vse kar se mi je zgodilo v preteklem letu, za vse dobre in še bolj za vse slabe stvari. Kajti iz teh sem se ogromno naučila in bile so točno tisto, kar človek potrebuje, da raste. Da postaja močnejši. Vesela sem, da sem dovolila mojim sanjam, da letijo in se prepustila toku življenja, da me ponese tja, kamor mi je namenjeno. Naučila sem se, da nikoli, ne bom vedno ugajala vsem in da se bo vedno našel nekdo, ki bo kritiziral. Vendar na te kritike, ne gledam več kot nekaj slabega. Kajti sama pri sebi vem, da delam dobro in vse kritike v življenju pridejo na pot samo zato, da se še bolj naučimo poslušati sebe, verjeti vase in slediti svojemu srcu. Delati tisto, ob čemer nam zaigra srce in nas polni z energijo.

»Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma – which is living with the results of other people’s thinking. Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.« |Steve Jobs|

Leto, ki mineva, mi je prineslo ogromno sprememb. In spremembe so tisto pozitivno v življenju. In za njih je potreben pogum, da stopiš izvem okvira, da se za njih zavestno odločiš. Včasih niti stvari ni treba dobesedno spremeniti, potreben je le drugačen pogled na njih.

»If we don’t change, we don’t grow. If we don’t grow, we aren’t really living.«

Hvaležna sem, za točno ta trenutek, hvaležna da lahko »samo« sem. In hvaležna sem za vse vas, ki me polnite z neizmerno energijo. V prihajajočem letu vam želim veliko optimizma, nasmehov in zdravja. Bodite srečni, hvaležni da živite in da lahko »STE«.

butterfly

Moje leto 2013 v slikah z iPhona zgleda nekako takole:

Januar

Februar

Marec

April

Maj

Junij

Julij

Avgust

September

Oktober

November

December

butterfly

So poti, ki vodijo v nove kraje,
so poti na katerih se marsikaj doživi,
so poti, ki vodijo v nova spoznanja in
so poti, ki vodijo v srca ljudi.

Srečno 2014!

butterfly

MašaaaDecember 29, 2013 - 00:07

Waaaau Maja nora ideja in sploh lepo napisan uvod <3

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

F B