Feedback

Hvala VAM, da ste me izbrali za fotografinjo in mi zaupali, da vam pričaram nepozabne spomine, ki se jih boste radi spominjali.

Thank YOU for choosing me as a photographer and trusting me, to create a magical memories, which you will always remember.

| english version |

flower-sep

review-01

 

 

Pasje, otroške ali poročne, črnobele ali polne barv, z rožicami ali listjem, v dežju ali soncu . . .
Ni važno, midva jih vedno gledava z odprtimi usti.
Enostavno fantastična si! Kakšna čast, da sva te spoznala! | E + G

 

Maja, da boš najina fotografinja ti, sva vedela še preden sva se odločila za poroko. Spremljala sva te tako na tvoji spletni strani kot tudi na Facebooku, kjer sva občudovala vse tvoje fotografije. Opiševa te lahko kot sproščeno, pozitivno osebo, polno energije, vedno nasmejano in ob vsem tem tudi zelo profesionalno. Vse to kar žari iz tebe in je res nalezljivo. Lahko rečeva, da si bila ravno ti tista oseba, ki je s svojo pozitivno energijo vplivala na najino sproščenost na poročnem slavju. Fotografiranje je potekalo res sproščeno in razigrano. Prisotno je bilo veliko smeha. Že takrat sva vedela, da bodo fotografije res top. In prav sva imela. Foto knjiga … Vsakokrat ko jo prelistava, sva še vedno polna občudovanja in navdušenja. Ujela si najlepše in najpomembnejše trenutke napolnjene s čustvi. Ravno s tem, nama bo poroka ostala v resnično lepem spominu. Zato sva kar težko našla besede, kako bi se ti lahko zahvalila.
Res si enkratna. | N + G

review-02

 

review-03a

Še vedno se spomnim dne, ko sem Klemnu predstavila Majo natanko s takimi besedami : ”Klemen tole je pa Maja, tista ki naju bo slikala, ko se bova poročila” :) Kako smo se smejali na ta račun… ampak kmalu je prišel dan, ko se je to res uresničilo! :) Še vedno se spomnim kako sem občudovala čisto vsako fotografijo, ki jo je Maja objavila, še posebej tiste iz poroke. In vedno sem si rekla waaaw, kako lepo!! Zato ni čudno, da sva takoj, ko sva izbrala datum poroke takoj poklicala Majo,da nama je ne bo kdo prej ‘vzel’. In to je bila res najboljša odločitev, kajti slike so res neverjetne, in jih vsakič gledava z občudovanjem!
Fotkanja z Majo so res najbolj sproščena kar jih je. Še posebej nama je ostalo v spominu kako sva se pred zaročnim slikanjem spraševala kako bova nerodna pred fotoaparatom, midva nisva fotogenična. Joj kako sva se motila!!! Slikanje je bilo tako odbito, sproščeno in nasmejano! Takoj, po zaročnem fotografiranju sva vedela, da bodo poročne slikce res najboljše slikce, kar jih bova dobila! In tadam, prišel je dan D. Majči se je že zjutraj pojavila na vratih vsa nasmejana, sproščena in z mano vreščala od veselja :) Bil je tako lep začetek čudovitega dneva! In kako ne boš potem sproščen, če te že zjutraj takšen sonček nasmeji? Skozi cel dan smo se samo še smejali, norčevali, imeli res najlepše, kar je opazno tudi na slikah. Maja je iz naju znala potegniti tisto kar sva v resnici, le dva preprosta, navihana, živahna, otročka, ki se mata najboljše drug z drugim!! Slike so najlepše, najboljše, najbolj sproščene, najbolj utrgane, najbolj fascinantne res naj naj naj! Sploh se jih ne morava nagledati! Vsakič se samo nasmejiva ob pogledu na njih in si rečeva waw res sva se mela hudo! In še s težavo se soočava, ko neveva katero sliko obesiti na steno, ker je izbira najlepših slik prevelika! :)
Iz najinega sanjskega dne pa se mi je najbolj utrnilo v spominu trenutek na cerkveni poroki, ko sva oba s težavo zadrževala solze sreče in pogledam v kotu majhnega blond sončka, ki je bil na robu joka, me pogleda in v njenih očeh vidim srečo, veselje za naju, odobravanje. Takrat se res zaveš, da tudi drugi ljudje opazijo najlepše čustvo, ki naju povezuje – ljubezen.
Maja hvala,da si bila najin sonček čez celih 11 mesecov priprav, sonček na zaročnem fotkanju in največji sonček na najini poroki. V čast nama je bilo, da sva bila lahko tvoj navdih za fotografiranje!!!
Ostani še naprej taka, kot si in sledi naslednjemu reku : ”Do what you love. Love what you do. That’s what life is all about!” | E + K

 

 

Za poročno fotografinjo sva te izbrala na podlagi tvojega dela. Tvoje fotografije izražajo preprosto srečo in spontane nasmehe. Takšen poročni dan si vsakdo želi in zdelo se nama je, da k temu v veliki meri prispeva tudi fotograf. Zaupala sva svojemu občutku in izbrala tebe. Do zadnjega dne seveda nisva bila čisto prepričana, da je bila odločitev prava. Poleg tega pa je bil za najin dan napovedano res katastrofalno vreme, vendar si me dan prej pomirila z sporočilom, da bo sonce. Kar slepo sem ti verjela :) In res, prav neverjetno – prinesla si nama sonce in nama ovekovečila dan, ki se ga bova z veseljem spomnijala na stara leta. Tvoje fotografije največ povejo o tem kdo si in kakšna fotografinja si – preprosta, nasmejana in zaljubljena v življenje. Vsakdo si želi takšnega človeka ob sebi, še posebej na tako pomemben dan v svojem življenju. Ostani takšna kot si!!  | D + M

review-04

 

review-05

Zdaj razumem zakaj so vsi ljudje na tvojih slikah tako srečni in veseli. Draga Maja, pa ti si eno tako fajn bitje, da se človek ob tebi resnično odlično počuti. Super, super si!

Ufffff, ravnokar sem prišla od Petre in Boštjana. A veš tist feeling, ko je nekaj tako lepo, da moraš kar pobožat? No, to sem občutila danes ob gledanju njune knjige. Ko ti je toplo pri srcu, ne samo zaradi dogodka samega, ampak zaradi zavedanja, da bo ob takšnih slikah spomin lahko še zelo dolgo živ. Knjiga je tako čudovita, vsebinsko in grafično. Znova si dokazala kakšna profesinalka si.
Hvala ti.  | Jerneja poročna priča

 

flower-sep2

KatjaDecember 18, 2012 - 13:12

Prvo kot prvo, stran je vrhunska. :)

Drugo pa, tvoje slike so itak najboljše od vseh, kar sem jih kdajkoli vidla. Pa ne, ker sem tvoja sestra, ampak ker si res profesionalka, ki OBVLADA in dela svoje delo s srcem! <3

Smile!

LP, Katja

Tina BajtDecember 18, 2012 - 13:16

Maja!

Tvoje fotografije so daleč najboljše in najlepše. Tvoj talent in tvoja energija pa le še prispevata, da sva bila na “fotošutingu” sproščena in razigrana.

Najinemu poročnemu dnevu si dala piko na i. Knjigo sva prelistala že neštetokrat in vedno najdeva kakšen detajl in posebnost, ki naredi sliko fantastično. Znaš ujeti vsak trenutek in to prenesti na fotografijo. Res, enkratna si!

L&T

AnaDecember 18, 2012 - 13:34

Še vedno si NORA! Res ustvarjaš vrhunske fotke tako pasje, poročne, nosečniške,…

ZanaDecember 18, 2012 - 14:15

Majc, skos spremljam tvoje slike na FB in me veseli, da si se ´´razsirila´´tudi na internetno stran:)
Le tako naprej in kdo ve….mogoce ti bom pustila, da kdaj tudi mene poslikas in mojega najdrazjega hahahha…

Super si!!!

Lp

Zana ( Gimnazija Poljane :P)

MarlenDecember 18, 2012 - 15:04

Maja, you are one of the best dog photographers that I’ve ever seen :)

Greetings, Marlen

Nina NanaDecember 18, 2012 - 18:10

Fotke s srcem, kaj naj še drugega rečem… Carica! :D

TinaDecember 18, 2012 - 19:34

Iz dna srca se ti lahko še neštetokrat zahvalim, da si najin poročni dan izza fotoaparata ovekovečila prav ti, saj drugače nikoli ne bi bila tako sproščena. Seveda sem dolgo prej vedela, da bom prav tebe izbrala za ta dan :)
Tvoje fotografije so čiste, spontane, čuteče in preprosto najboljše! Vsakič znova z nasmehom pregledam vse fotografije in komaj čakam, da boš pri fotografiranju prisotna tudi pri za druge dogodke ;) In seveda čestitke za super lepo spletno stran! Go Majči!

Lp, Tina & Tomaž

Eva SušnikDecember 18, 2012 - 21:19

Pasje, otroške ali poročne, črnobele ali polne barv, z rožicami ali listjem, v dežju ali soncu…ni važno, midva jih vedno gledava z odprtimi usti.

Enostavno fantastična si! Kakšna čast, da sva te spoznala!

E&G

MatejaDecember 18, 2012 - 21:30

Maja, tvoje fotografije so resnično lepe. Kaj vse ujameš čez malo kukalo. Vztrajaj! in naj tvoja čarobna palica še naprej čara najlepše trenutke. Tudi tvoj nasmeh naj večno živi.
Mateja Rokavec

TjašaDecember 18, 2012 - 22:05

Hej, Maja. Tvoje fotke so super. Prezenejo mi slabo voljo, ko se nasmejim ob pasjih norcijah. Z veseljem bom se naprej obiskovala tvojo stran,ki je, sedaj, ko je preoblecena, enkratna :)
Zelim ti veliko uspeha na tvoji zacrtani poti in verjamem,da ti bo uspelo. Ce clovek nekaj dela s tako srcnostjo in zanosom,kot ga imas ti, je uspeh neizogiben.

Srecno, Maja :)

BarbaraDecember 18, 2012 - 22:05

Zelo lepa nova stran, fotke so pa itak ZAKON! Hvala ti tisočkrat za vse ujete trenutke, ki mi bodo po tvoji zaslugi za vedno ostali v spominu <3

PolonaDecember 18, 2012 - 23:58

Maaaaaajjjči zdej vem zakaj si bila tako zabubljena v nedeljo. :) Super lepa stran, za tvoje fotke pa ni pravih besed. Magic. :)
Hvala, da jih imam že kar nekaj, ki me spravljajo v dobro voljo!

VLASTADecember 19, 2012 - 07:32

Maja, kot že velikokrat povedano ti si carica ki obvlada polepšati marsikateri dan, nam si polepšala prvo sveto obhajilo,ki je čedovito shranjeno v albumu in v naših srcih. Hvala ti Maja,ostani takšna kot si polna življenja in energije tako kot tvoje delo ki ga ustvarjaš!Pokličemo še!:D

vesnaDecember 19, 2012 - 09:48

Maja, ne vem kaj naj sploh napišem, ni besed, ki bi opisale moje veselje vsakič, ko odprem album z mojimi nosečniškimi fotkami in zdaj tudi z našimi družinskimi. :D Tvoje fotke jemljejo samo ne samo meni, mojemu, ampak vsem znancem katerim pokažem tvoje delo, vsi ostanejo brez besed :D Delaj to še naprej, ker resnično obvladaš ZAKON SI ;)

EvaDecember 19, 2012 - 10:03

Maja, najboljše fotke delaš, res!! :) Za diplomo sem dobila najboljše darilo, in sicer bon za tvoje fotografiranje! :) Komaj čakam na “fotošuting”! :)
Še naprej tako uživaj v svojem delu in ustvarjaj take prelepe fotke! :)

irena bovhaDecember 19, 2012 - 23:03

Majchy!

Ne predstavljam si da bi kdo drug sploh slikal najino poroko … vsakič ko gledava najin poročni album in fotoknjigo naju tvoje fotke popeljejo nazaj v te prelepe trenutke, ki si jih ti ujela in spremenila v pravljico, ki jo lahko prebirava znova in znova … Pa potem kasneje fotke najine male princeske, ki so za naju neprecenljiv zaklad … (ps : pa da ne pozabimo še prej fotk z dekliščine hihi )
Že večkrat sem ti rekla, da si te v kakšnem drugem poslu sploh ne predstavljam ker vem, da živiš za fotografijo in zato so vse tvoje fotke svetovne – ker izžarevajo tebe, tvojo energijo, tvoj talent! Ti boš vedno in za zmeraj najina oz naša fotografinja vseh mogočih in nemogočih zadev ;)

Gregor & Irena & Loti

SANDRADecember 22, 2012 - 09:11

Maja,

V življenju sta pomembni dve stvari: znanje in ljubezen. Znanje da človeku mogočnost, ljubezen popolnost. Tvoje delo je odraz obojega:) Najin poročni dan, pa si s svojimi fotkami in energičnostjo naredila še lepši, kot bi bil sicer:)
Zato še enkrat,
HVALA ti in kar tako naprej!

S&M

VesnaDecember 23, 2012 - 11:15

Čudovita fotografinja, enkratne fotografije, profesionalen odnos, vse v presežnikih! Toplo priporočam vsem!

Maja P.December 28, 2012 - 20:15

Maja,

kratko in jedrnato: tvoje fotografije so super mega fajn!!! Vsakič, ko pogledam album, se sama sebi zdim krasna nosečnica, čeprav sem se takrat počutila kot nasedli kit… Se že veselim kakšnega novega srečanja, tokrat npr. poročnega albuma izpod tvojih rok :)

Pa ostani še naprej nasmejana in tako polna energije!!

Maja, Darko, Ema in Tine

MARUŠAJanuary 2, 2013 - 19:30

Maja,

tvoje fotke sem prehvalila že na vse načine. Zato ti samo še napišem, naj nam še vedno pričarajo magijo lepih trenutkov in tudi tebi prinesejo še veliko veselja!

Anja KosiJanuary 6, 2013 - 11:15

Res prečudovita stran! Fotke pa spremljam že dalj časa in so res brez besed… ČESTITKE za vso vloženo delo in trud.

Lep pozdrav, Anja

NastjaJanuary 21, 2013 - 21:02

Maja, z eno besedo: CARICA! Toliko energije in idej…in iz tega potem nastane najlepši spomin! :)

MancaMay 21, 2013 - 09:59

Naše dete bo tako kot mi z odprtimi usti gledalo te nore fotke! ;))
Odštekano, noro, smešno, zabavno, spontano in na drugi strani tako čuteče, nežno in iskreno doživetje… ko so tudi moški razneženi in navdušeni ob fotkah! :)

Maja NORA in NAJBOLJŠA si!!

A.October 3, 2014 - 22:57

Maja,

ko ujameš svetlobo v očeh, kaplje rose v travi, razpoloženje tistega trenutka, jih ohraniš kljub minljivosti. Redki to znajo tako, kot ti.

Žana

TincaApril 15, 2016 - 14:31

Ko je prišel trenutek odločitve za nosečniško fotografijo, niti sekunde nisva potrebovala za sprejem odločitve, kdo naju bo slikal. Odločitev je bila znana že pred tremi leti, ko sva Majo izbrala za najino poročno fotografinjo.
Njene slike so enostavno najboljše. Maja izžareva toliko pozitivne energije, ki jo prenese na vsako sliko, da studijsko nastavljanje pred objektivom sploh ni potrebno in izgubi svoj pomen. Potrebno se je samo sprostiti in uživati, za kar pa poskrbi že Majina prisotnost.
Mi smo se po mojem mnenju super ujeli. Že najine poročne fotografije so tako nebeške, da jih z veseljem večkrat pogledam in bi jih kar gledala in gledala. Tokrat pa, za nosečniško fotografijo..sem brez besed. Veni, vidi, vici. Smo prišli, se noro zabavali, slike pa..komaj sem čakala, da jih dobim! So vse in še več, kar sem si želela. Narava, sonce, čudovita svetloba, predvsem pa ujeta najina ljubezen in razigranost ter veselje nad trebuščkom. In ujela je še tisto nekaj več..sproščenost in pristnost na slikah.
Resnično, hvala ti za vse lepe trenutke, ki smo jih skupaj doživeli ter za vse spomine, ki jih bova imela preko tvojih slik. Komaj čakam, da bo ena izmed nosečniških slik na platnu krasila najino stanovanje.

Doris in skupinica Mali navihančkiSeptember 10, 2016 - 10:31

Draga Maja,

ko so mi moje punce zaupale, da mi za darilo poklanjajo “tebe”, se razume tvoje mojstrsko delo, sem bila malo v dvomih,saj toliko otrok na kupu urediti, da bo na koncu za fotografski objektiv vse štimalo ni mačji kašelj. Pa nam je uspelo! Uspelo predvsem tebi! Kaj? Nam zaigrati najlepše melodije, povedati najboljše pravljice in preslikati čudovite fotografije. Vse to prikazujejo tvoje, zdaj naše slike. Hvala ti zanje, hvala za najlepše spomine! Kdor dela s srcem, mu je uspeh zagotovljen, le tako dalje draga Maja, vsem te lahko samo še prisrčno priporočamo!!! Doris in skupinica Mali navihančki

Maria from FinlandDecember 25, 2016 - 00:49

Hello Maja! I really love your art! It’s so beautiful. <3 I read that you have classes to learn photography & photoshopping, is that right? I was wondering do you do them as online classes in english too? I have photographed & used photosop for years, but I'd love to learn something new and I love your style!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

F B