Poroka | Wedding Maja & Blaž

“Sreča ni v glavi in ne v daljavi,
ne pod palcem skrit zaklad.
Sreča je, ko se delo dobro opravi.
In ko imaš nekoga rad.”

| Tone Pavček |

Spoznala sem ju veliko prej kot leto dni pred njunim poročnim dnem. Bodoča nevesta Maja je žarela od optimizma in sreče. In že takrat sem vedela, da bo njun dan prav tak. Nasmejan, sproščen, pozitivno obarvan in sploh super. In res je bilo tako. :)

Maja in Blaž, hvala ker sem bila lahko del vajinega prečudovitega dne. Ostanita še naprej tako čudoviti osebi. <3

maja

 

 

 

 

butterfly

“V življenju neprestano sprejemamo odločitve. Vse so pravilne – nekatere bolj, druge manj. In odločitev, da boš ravno ti ujela najin poročni dan skozi objektiv, je bila definitivno prava. Ob že tako lepem in sončnem dnevu, si s svojim optimizmom, nalezljivo dobro voljo ter smehom in sproščenostjo poskrbela, da je bil dan več kot popoln. Čeprav sva vedela, da si vsak trenutek z nama, nisva imela nikoli občutka, da nama nekdo ves čas sledi in nadzoruje vsak gib. Ravno nasprotno – lahko sva se sprostila (če odštejemo tremo, ko je treba izreči ”DA” ;) ) in bila to, kar znava najbolje biti: enostavno midva.

In ti trenutki ujeti na fotografijah so magični. Posebej tisti spontani. Ko sva prvič skupaj prelistala najino fotoknjigo, sva skozi fotografije ponovno lahko občutila čarobnost poročnega dne. Vsa čustva, iskrice v očeh, občutja in misli, ki so bile prisotne tisti dan so ponovno oživele. Ko se tako vedno znova rada ozreva po fotografijah, vedno najdeva še kakšen nov detajl, ki da le piko na i celotnemu dnevu. In vsi, ki so do sedaj prelistali najino fotoknjigo, so preprosto očarani nad tvojimi fotografijami in njihov nasmeh na obrazu pove več kot tisoč besed.

Zagotovo je bilo ta dan prisotnih ogromno drobnih radosti in stvari, ki so dali dnevu pomen in pustili velik pečat v spominu. In kot pravijo: ”Življenje se ne šteje po številu dihljajev, temveč po številu trenutkov, ko nam zastane dih.” In srečna sva, da si te trenutke ujela na fotografijah, ki so neprecenljiv spomin najinega dne.

Maja, hvaležna in vesela sva, da sva te imela možnost spoznati ter preživeti nekaj časa v tvoji družbi. Želiva ti, da še naprej slediš svojim sanjam, vztrajaš na svoji poti in najdeš v vsakem dnevu le najboljše. Predvsem pa ti želiva, da ostaneš to kar si – unikatna in dragocena.”

Maja & Blaž

IrenaJuly 24, 2014 - 22:20

Slike so zares čudovite in upam, da bosta zavedno ohranila to iskrico sreče v očeh.

TjašaMarch 26, 2015 - 09:50

Maja in Blaž sta tolk simpatična, slike so zato še toliko bolj čudovite… Ne morem se jih nagledati :-)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

F B