Poroka | Wedding U & A

“Majo sem po srečnem naključju našla na Facebooku, ko sem iskala poročnega fotografa. Že prvi stik je bil zelo pozitiven in sem vedela da je zelo simpatična punca. In se nisem motila… Z njo je super delati, zna te usmerjati, nasmejati in predvsem poskrbi za sproščeno vzdušje. Njeno delo ni šablonsko in se ne drži “preverjenega”, ampak spontano in igrivo. Ravno to mi je pri njej všeč, ker se vidi da dela z veseljem in venomer išče nove izzive. Ko sem prejela fotografije, sem bila navdušena, saj je presegla moja pričakovanja, ki pa niso bila ravno skromna V glavnem punca na mestu, z iskrivim pogledom, ki obvlada fotoaparat, za katerim se skriva polna smeha.”  | Urša |

sep-butterfly

In njun poročni dan je bil ena sama pravljica. Taka, kot si jo napišeš sam, s srečnim koncem. Urša je poskrbela za vse super luštne detajle, ki so poroki dali piko na i. Njun vikend se je spremenil v čaroben kraj, kjer se pravljica nikoli ne konča.
In še danes mi odzvanjajo besede matičarke… “kako lepo je, ko se srečata lepi osebi, pa ne samo od zunaj, ampak tudi lepi v dušah…”

Hvala, da sem bila lahko del vajine pravljice!

Maja podpis

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

F B