Spremembe | Changes

“Ključ, ki odpira vrata spremembam…je ta, da se znebimo našega strahu.”

V življenju pride čas, ko moramo narediti korak naprej. Včasih potrebujemo za to kar nekaj časa, toda ko se odločimo, nas nič ne more ustaviti.

Septembra sem končno diplomirala. In to je bila velika prelomnica v mojem življenju. Stvari so se spremenile. Ampak ne toliko navzven, kolikor od znotraj. Znotraj mene. Poleg tega, da sem z diplomo osrečila starše, sem osrečila sebe. To da zmorem in da sem uspešno zaprla poglavje v mojem življenju. Nepopisen občutek, ki še vedno prihaja za mano.

In sedaj je čas. Čas za nov konec. Čas za nov začetek. Nova spletna stran in nov fotografski blog. Upam da boste v njem uživali, mi pustili kakšno sporočilce in obljubim, da vas bom redno zalagala z novimi fotografijami in zgodbami življenja.

|english|

“The key to change… is to let go of fear.”

There comes a time when you just have to make the step. Sometimes you need a lot of time, but when you are ready nothing will stop you.

In September I finally finished my diploma. Many things changed. But not really on outside. More inside. Inside of me. Besides making my parents the most happy persons ever, I made myself happy too! :) The belief that I can do it was real. So real that I can feel it.

So now it’s time. Time for new start. New web page and new photo blog. I hope you will enjoy it, leave some comments and I promise to update it as often as I will have time.

Imejte se radi, | Take care,

UrškaDecember 18, 2012 - 14:12

Čestitke za diplomo :)
Blog pa dodan na moj seznam za branje :) Se veselim novih objav!

Maja :)December 19, 2012 - 10:34

Hvala Urška! :) Stran končno živi in sedaj se bom potrudila, da jo bom redno updejtala. ;)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

F B