Poroka | Wedding Klavdija in David

Končno mi je uspelo najti čas, da posodobim stran s kakšno poročno objavo iz leta 2013. Bila je res super sezona… in poročne zgodbe preprosto čudovite.

Sama sem mnenja, da je energija med fotografom in fotografirancem zelo pomembna. Zato si vedno vzamem čas, da se s parom bolje spoznam in da je vzdušje pri fotografiranju čimbolj sproščeno in spontano. Pri Klavdiji in Davidu je bilo že zaročno fotografiranje zelo zabavno, vedela sem da bo njun poročni dan čudovit. Delim njuno zgodbo ljubezni… Dobili smo se kak mesec pred njunim poročnim dnem, si ogledali lokacije poročnega fotografiranja in se dogovorili še zadnje malenkosti glede poročnega dne…

Njun poročni dan je bil sanjski…. Spontan, nasmejan, sproščen in vesela sem, da sem bila del njunega nepozabnega dne.  :)

Tu je njuno mnenje, kako sta me videla kot poročno fotografinjo:

sep-butterfly

“Maja!

Čeprav te osebno prej nisem poznala sem, ko je prišel dan odločanja kdo naju bo fotografiral, kot iz topa izstrelila: »Maja! A veš tista, ki dela noro lepe fotografije svojih dveh bordijev.« Te tvoje fotografije so me očarale že »way back«, vedno znova sem se čudila vsem vašim akrobacijam in se spraševala kako je to sploh izvedljivo…  In izkazalo se je, da se z Davidom poznata, tudi on se je strinjal in to je bila najlažja, najhitrejša in prva odločitev, kar se tiče planiranja velikega dogodka. In, kot se je izkazalo, tudi najboljša in pravilna.  :)  Predvsem zaradi tebe in tvoje neverjetne energije. Energije, ki je nalezljiva. Prav tako kot tvoja sproščenost, nasmejanost in občutek, ki ga daješ vsem okoli sebe – da se počutimo posebno. In to je to.  :)

Poročni dan je lahko popoln samo v primeru, da sta ženin in nevesta sproščena, da RES uživata v svojem dnevu, ne glede na vse in na to, da nikoli ne gre vse tako, kot si načrtoval. Najin dan je bil točno tak. Nad svojo sproščenostjo sem bila presenečena, sploh zato, ker so bili meseci priprav tako stresni in sem bila prepričana, da tudi v soboto ne bom mogla iz svoje kože in bom še kar »načrtovalka poroke«, ne pa nevesta.  Pa ni bilo tako. In veliko zaslug pripisujem sončku, ki je prisijal že zjutraj v stanovanje in prinesel s sabo pozitivno energijo in sproščenost. Ta sonček si bila TI.  :)  In nisi nehala sijat vse do konca dneva. Nikoli nisva imela neprijetnega občutka, da nama nekdo neprestano sledi, ker se znaš nevidno gibati po prostoru in hkrati ujeti vse te posebne, spontane trenutke katerih rezultat so čudovite fotografije. Ta lep spomin, ki ostane za vedno.

Hvala ti, za to kar si. Želiva ti, da ostaneš taka, da še naprej tako uživaš v vsem lepem in v poklicu, ki ti je pisan na kožo.

Srečni so lahko tisti, ki te bodo imeli priložnost spoznati in tisti,  s katerimi vsak dan deliš veselje do življenja.

STAY WONDERFUL, BEAUTIFUL YOU!

K&D”

sep-butterfly

…in tu je njuna poročna zgodba. Zgodba ljubezni.  <3

Hvala vama. <3

maja

klavdija_david_19-a

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

F B